"Auto r134a" EООД
Работно време:
Понеделник-Петък: 9:00 - 18:00
Събота-Неделя: Почивен ден
Контакти
Управител: Кольо Андонов
гр. Пловдив,
ул. Рогошко шосе 30
avto_p134a@abv.bg
+359 88 920 5232